healthlab.be /.nl

Waarom adverteren op healthlab.nl?

Wil je kwalitatieve Leads genereren pal in je doelgroep? Of naambekendheid opbouwen? Adverteer dan op healthlab.be /.nl. Dé online tv-zender die eerlijke informatie geeft over gezondheid, wellness, spiritualiteit, .. Wij leggen er graag de rode loper naar jouw bedrijf. Aan jou om hem uit te rollen!

Adverteer tegen vlijmscherpe prijzen
Onze modulaire advertentiemogelijkheden passen in elk marketingbudget. In dat van de kleinste underdog tot in dat van de grootste ster.

Win je investering dubbel en dik terug
Jouw advertentie via onze media wordt sowieso een kaskraker. Liefst 94 procent van onze adverteerders verdient zijn investering al terug tijdens de campagne. Een Return On Investment om ú tegen te zeggen. Geen wonder dat 98 procent van onze klanten zijn advertentie jaarlijks verlengt.

Download mediakit met advertentietarieven

Bereken nu vrijblijvend jouw offerte online

advertorial

Advertorial

Bereik met één artikel in één klap al jouw potentiële klanten. Kies voor een advertorial over je bedrijf, eerlijke product of dienst op onze website, Twitter, Facebook én in onze nieuwsbrief.

Bereken offerte
banner

Bannering

Je bent op zoek naar extra visibiliteit? Je wil aan je merkbekendheid sleutelen? Een nieuw product of dienst knallend lanceren? Een actie in de verf zetten? Dan is 'bannering' net wat je nodig hebt!

Bereken offerte
in de kijker

In de kijker

Altijd al gedroomd om in de spotlights te staan? Heb je al een een advertorial op healthlab.be /.nl? Kies dan voor een prominente vermelding in de rubriek 'In de kijker' en spring in het oog.

Bereken offerte
button

Button

De krachtpatser om je naambekendheid te verstevigen of op te bouwen. Je zoekt structurele visibiliteit? Met een 'button' kies je voor gegarandeerd groot bereik tegen een scherpe prijs.

Bereken offerte
button

Studio interview

Het verhaal van jouw bedrijf in onze studio? Kevin nodigt je uit voor een healthlab.tv interview. Geen enkel ander medium slaagt erin zolang de aandacht van jouw doelgroep vast te houden!

Bereken offertebutton

Reportage

Past jouw product of activiteit niet in onze studio? Wil je jouw wellness center aan de wereld tonen? healthlab.tv komt naar je toe en maakt een complete reportage met een redactionele insteek op locatie.

Bereken offerte
button

Adverteren op tv

Niet alleen in, maar ook rond onze aflevering is ruimte voor jouw boodschap. De magie van tv tilt jouw reclamespot of banner een niveau hoger. Is 'branding' met impact jouw ding? Dan zit je bij healthlab.tv goed.

Bereken offerte
Contacteer ons