HelloFresh? Hello gezonde tijdsbesparing!

HelloFresh? Hello gezonde tijdsbesparing!

Je kan er niet omheen, HelloFresh is alom aanwezig. En terecht, wie kan er nu weerstaan aan zo'n verleidelijk aanbod? We willen het allemaal. Lekker en gezond eten voor democratische prijzen.

 

Gezellig thuis maar niet al te veel bereidingstijd. Afwisseling, eens iets nieuws proberen maar toch de klassiekers behouden. En dan liefst al dat nog eens zo vers mogelijk. Zoek niet langer, de oplossing is nabij.

 

Gezond, lekker en snel
HelloFresh bezorgt je een box voor drie of vijf volledige maaltijden. De verse ingrediënten en aanlokkelijke recepten worden bij jou thuis geleverd, zodat je direct aan de slag kan. Aangezien je krijgt wat je nodig hebt volgens het recept, heb je geen overtollige voedselresten. In een wip kan je je eten klaarmaken op een topniveau. Zo spaar je ellenlange supermarktbezoeken uit en spaar je jezelf van altijd hetzelfde te eten. Geen vleeseter? De vegetarische boxen zijn zeker ook een aanrader.

 

Klaar voor nog een voordeel?
Voor diegenen die denken dat ze al hun extra verkregen tijd duur zullen mogen betalen; nee hoor! Je kan al bestellen vanaf €36, zeker niet meer dan wat je normaal uit zou geven. En plus van al dat lekkers kan je met de code 'KKER7Y' nog een korting van € 20 hebben op je volgende bestelling. Hoe valt hier aan te weerstaan?

www.hellofresh.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op healthlab.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

In de kijker